Mit ansvar som Event maker

Mine opgaver som event maker når eventet løber af stablen:
Møllebandens største success er alle vores event makere.  Som event maker har du allerede taget initiativ og lagt arbejde i at etablere et arrangement. Meningen er naturligvis at du skal nyde det sammen med dine kolleger, hvilket også betyder, at du også selv skal deltage i arrangementet.

Der er enkelte praktiske forhold at være opmærksom på:

Et Møllebanden arrangement er kun for medlemmer og i visse tilfælde partner (ægtefælle / kæreste) og børn, hvilket vil fremgå tydeligt på hjemmesiden.

Det er ikke tilladt, at lade andre udenforstående deltage i arrangementet. Fx ved spisning på en restaurant før en koncert.

Billetter
Du har som event maker ansvaret for, at booke endeligt antal billetter hos leverandøren efter tilmeldingsfristen på Møllebandens hjemmeside. Spørg evt. bestyrelsen hvis du er i tvivl.
Billetterne skal sendes til receptionen; adressen er:

Siemens Gamesa Renewables Energy
Att: MØLLEBANDEN
Borupvej 16
DK-7330 Brande

Billetterne opbevares af Møllebandens bestyrelse og vil blive udleveret til event maker få dage før eventet.

BEMÆRK: Ubrugte billetter fra deltagere som ikke mødte op til eventet, sendes retur til administrationen.

Ved ændringer i deltagerlisten skal Møllebanden straks orienteres, med oplysning om navn og medarbejdernummer på den som har overtaget billetten.

Det er ikke tilladt at videresælge erhvervede billetter med fortjeneste og overdragelse af billetter til ikke-medlemmer er ikke tilladt.

Deltagerliste
I forbindelse med arrangementet har event maker adgang til en deltaljeret deltagerliste via hjemmesiden. Download og print listen. Medbring den til eventet så du kan notere hvem der møder op (husk at sammenholde med medlemmets billedlegitimation) og hvem er er udeblevet.

Bestyrelsen skal underrettes, hvis deltagere ikke er mødt op, eller hvis billedlegitimation ikke matcher deltagerlisten.