Ørkenens Sønner fra første række incl. middag på Flammen

09-10-2020 Del på Facebook

OBS OBS - Bemærk årstal = 2020

Vi mødes på Flammen kl. 17.30 til grillbuffet + softicebar incl. 2 genstande (Genstand = 0,75 L øl/vand / 0,5 L specialøl / 1 glas husets vin). Billetter vil blive uddelt under middagen.

Cirka 19 - 19.30 fortsætter vi til Musikhuset hvor Ørkenens Sønner starter deres nye show  kl. 20.00. - Det er lykkedes for Møllebanden at reservere 79 billetter i orkestergraven.

"En fez I en hornlygte" :

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære! 

En forestilling du sent vil glemme

Bevæbnede med humorens tveæggede sværd, og tåbens vovemod, vil de enfoldige logebrødre forsøge at bekæmpe det mørke, der har lagt sin klamme knokkelhånd om fædrelandet. I det sparsomme skær fra en gammel hornlygte vil de begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de med sang og eksotiske kropsbevægelser vil insistere på, at lyset og humøret skal vinde! Det bliver Frygteligt! Det bliver RÆDSELS-fuldt! Det bliver en "fez i en hornlygte!"

Yderligere info : https://www.orkenenssonner.dk/                   https://www.restaurant-flammen.dk/