Book of Mormon - Første række

23-11-2019 Del på Facebook

Som medlem af Møllebanden har du nu chancen for at erhverve billetter før alle andre - de bliver først sat officielt til salg i Danmark primo April !! Og vi har booket hele orkestergraven. 

Bemærk at showet opføres på engelsk.

Broadways megahit af en musical skrevet af Trey Parker, Matt Stone og Robert Lopez. Det Tony-, Olivier- og Grammy-vindende show The Book of Mormon er en original Broadway-produktion, der aldrig er blevet præsenteret i Danmark før. Musikhuset er det eneste koncerthus i Skandinavien, der har showet på programmet. I musicalen følger vi et par mormonske drenge, der er blevet sendt på mission til Afrika, langt fra deres hjem i Salt Lake City i USA.  Samtlige forestillinger af The Book of Mormon er blevet udsolgt på Broadway, i London, Melbourne og Sydney. 

Trey Parker og Matt Stone er skaberne af TV-serien South Park, der har vundet flere Emmy-awards, og som nu er i gang med sæson 30. Parker og Stone står også bag spillefilmene Southpark: Bigger, Longer & Uncut og Team America: World Police. Robert Lopez er medskaber på Broadway musicalen Avenue Q og har været med til at skrive sangene til Disneys Frost og Coco. Han er en ud af kun femten kunstnere, der har vundet alle fire store underholdningspriser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony. Siden dens verdenspremiere i marts 2011 på New Yorks Eugene O’Neill Theatre, hvor den vandt ni Tony-awards inklusive ’Bedste Musical’, er The Book of Mormon blevet opført på tre kontinenter og har vundet over 30 internationale priser. Musicalen har slået mangeårige billetsalgsrekorder i både New York, London, Melbourne og Sydney.

Vi mødes i Musikhusets foyer til udlevering af billetter kl. 19.30 - show starter kl. 20:00