Madsen, Møller & From koncert.

18-10-2019 Del på Facebook

Madsen, Møller & From D. 18. okt. Koncert Kl. 20:00 dørerne åbner kl 19.00 med nummererede pladser.

 

”Svært underholdende…”

 

Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. Igen er det Møllebanden i samarbejde med, musikforeningen www.branderocker.dk der sikrer os en af de helt store koncertoplevelser.

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2019 igen på landevejen - tilbage i ’stærkeste startopstilling’.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Tilbud til Møllebanden: Ank. Kl. 17:45 (dørene åbner)

Buffet i Smedjen kl. 18:00

Menu:

Langtidsstegt kalv (rosa)

Marineret skinkeyderlår, Dijon, honning

Kartoffeltortilla med grillet grønt

Små grøntsagsflan med bacon

Stegte rodfrugter, bagte tomater, balsamico,feta.

2 gode salater efter årstiden

Hjemmelavede dressinger

dijoncremesauce

Dessertbuffet.

Æbler, marcipan, crunch og rørt vaniljeis dessert

Samlet pris inkl.: Koncertbillet (inkl. Gebyr samt moms.) Buffet 2 ølkort ( 1. ølkort gælder til en øl, eller en vand, eller et glas vin.) Kaffe + 1 stk. chokolade pr. person