Wine Maker's Champagne Tasting & Dinner

17-10-2019 Del på Facebook

Vi skal smage 6 forskellige, herlige bobler - alle forskellige i kulør, sødmegrad og udtryk og hertil skal vi nyde denne fantastiske menu, som kokken fra Smaghuset specielt har sammensat til dette event;

  • Ceviche af torsk på sprød salatbund med crumble og kryddermayo
  • Marineret lammeculotte med myntecreme og sellerifritter
  • Unghanebryst med bagte rodfrugter, ærtepuré og cremet kokossauce
  • Tærte med karamelliserede æbler og rørt vaniljeis

Boblerme præsenteres kyndigt af vinmageren selv, Alexandre DUFFIEUX, eksportchef hos vinhuset Antech (https://youtu.be/l-yRFGr9iZg)  - så arrangementet kommer til at foregå på engelsk ( - og fransk, hvis nogen foretrækker det :o)

Efter smagningen vil det være muligt at bestille flasker til senere levering.

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/bannerswidget.cshtml)