Klokkeren fra Notre Dame i Fredericia Teater

24-10-2019 Del på Facebook

Klokkeren fra Notre Dame på Fredericia Teater d. 24.10.2019 med forudgående spisning på Café Magma i Fredericia (OBS Forestillingen er på DANSK)

Møllebanden inviterer til en fantastisk oplevelse på Fredericia Teater, når de genopfører den måske mest anmelderroste danske Musical i nyere tid - Opsætningen af Disney's Klokkeren fra Notre Dame.

Arrangementet er åben for Møllebandens medlemmer med evt. partnere; samt børn fra 12 år.

Vi mødes på Café Magma kl. 17:30, hvor menuen vil bestå af enten Hot Wings eller Spareribs med fritter eller bagt kartoffel m/hvidløgssmør efter eget valg (bestilles på forhånd); samt 1 glas vin/fadøl/sodavand.

Efter spisningen går vi over på teateret (små 200m fra caféen), hvor vi har fået pladser på B-rækkerne i salen.

Billetterne udleveres under spisningen og er inkl. 1 program pr. billet.

Forestillingen starter kl. 19:30 og varer ca. 2,5 time, så arrangementet forventes at være færdigt ca. kl. 22:00.

 

Klokkeren fra Notre Dame - handlingen:

Musicalen begynder, da den berømte katedral Notre Dames klokker genlyder i 1500-tallets Paris. Den pukkelryggede klokker, Quasimodo, som drømmer om at komme ud i verden, kigger på mens hele Paris fejrer Narrenes Fest. Indespærret af sin nederdrægtige værge, ærkediakonen Dom Claude Frollo, lykkes det ham dog at slippe ud en enkelt dag og deltage i festlighederne med den larmende folkemængde. Men han hånes og spottes af alle på nær den smukke sigøjnerpige, Esmeralda. Quasimodo er ikke den eneste der drages af hende – den flotte Kaptajn Phoebus og Claude Frollo er også ramt. Mens de alle tre bejler til hende, går Frollo i gang med at udtænke en plan for at udrydde sigøjnerne – og nu er det op til Quasimodo at redde dem alle.

Klokkeren fra Notre Dame - forestillingen:

Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical er baseret på Victor Hugos klassiker og Disneys tegnefilm fra 1996 og er fortællingen om den udstødte klokker Quasimodo, hans nederdrægtige værge, Dom Claude Frollo, den tapre og smukke sigøjner, Esmeralda, og den flotte Kaptajn Phobus – alle skæbner i det 15. århundredes Paris – hvis veje krydses.

Fra det Oscar-belønnede team Alan Menken (komponisten bag bl.a. Disneys ALADDIN – The Musical, Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical og SKØNHEDEN OG UDYRET) og Stephen Schwartz (komponisten bag megasuccesen WICKED og tekstforfatter til sangene fra tegnefilmene Disneys POCAHONTAS og PRINSEN AF EGYPTEN) præsenteres en ny original genfortælling af Victor Hugos episke roman om kærlighed, accept og hvad det betyder at være en helt.

Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical er baseret på romanklassikeren, sange fra Disneys tegnefilm og indeholder både filmens Oscar-nominerede musik og nye sange af Menken og Schwartz.