Skal det være din families hovedpine?

16-06-2020 Del på Facebook

Kære unge (og ældre) mennesker – har I styr på det?

Hvad sker der, hvis I kommer ud for en ulykke ? Eller hvis I flytter fra hinanden og ikke længere er kærester eller gift ?

Rigtig mange tror, at de har fuldstændig styr på, hvad der sker, hvis de bliver syge, kommer ud for en ulykke, flytter fra hinanden ; eller endnu værre – dør fra hinanden.

Men det viser sig alt for tit, at der er så mange ting, som er anderledes end man tror.

Det at man er gift, giver altså ikke bare en løsning på det hele.

Bor man sammen uden at være gift, er der også et hav af ting at tænke på !

Mange har i øvrigt dine/mine/vores børn, hvordan er det lige for dem?

En ting er, hvis man dør – men hvad hvis man bliver hjerneskadet efter en ulykke eller blodprop i hjernen? Hvem klarer så dine forhold – en kæreste eller ægtefælle kan juridisk set ikke ”bare” overtage.
Har man ikke taget stilling, så skal man under værgemål – og det er ikke bare lige til og det tager lang tid.

Alt ovenstående har relevans, uanset om man er single, samboende eller gift. En masse juridiske ting, som ikke er helt så behagelige at tænke på, men som kan være kostbare ikke at have styr på.
Desværre ses det ofte, at konsekvenserne er helt anderledes end forventet.

Advokat Marianne Bale fra Herning (www.bale.dk) kommer tirsdag den 16. juni kl. 16:30 til ca. 19:30 og giver os et indlevende og kærligt spark bagi. Der vil være masser af mulighed for at stille egne spørgsmål.

Vi lover jer; - emnet lyder tørt, men det bliver en temmelig underholdende og ikke mindst lærerig aften med masser af eksemplar fra vores hverdagsliv. Marianne fortæller på en måde, hvor vi alle kan være med!

En speciel hilsen til de yngre – vælter du uheldigt på cykel, så kan det altså være din familie, der har brug for, at du har taget stilling (på skrift).

EVENTET VIL KUN FOREGÅ PÅ DANSK.

Der vil undervejs blive serveret en sandwich og sodavand/vand.

Eventet kræver minimum 12 deltagere fra Møllebanden for at blive gennemført.