AFLYST Stand-up med Simon Talbot - Danish Invasion

20-10-2020 Del på Facebook

Danish Invasion: Simon Talbot tager på skandinavisk turné med nyt engelsksproget standup show

Simon Talbot er kun lige blevet færdig med sin storslåede turné med showet ’Make Denmark Great Again’. Nu retter den danske stjernekomiker blikket mod verdensherredømmet og drager på turné i hele Skandinavien med sit helt nye engelsksprogede standup-show ’Danish Invasion’.

Hvad gør man, når man udadtil er på toppen af sin karriere som en af Danmarks mest succesfulde komikere, men indadtil vælter i rastløshed? Man ryster posen og starter forfra. Simon Talbot boede en længere periode i USA, som hans seneste comedyhit ’Make Denmark Great Again’ tog udgangspunkt i. Han har de seneste år rejst meget udenfor de danske landegrænser, med drømmen om at kunne skabe det bedst tænkelige onemanshow – på engelsk.

Vi mødes i SGRE kantinen i Vejle (Fiskergade 1, 7100 Vejle) kl. 17.30 hvor du vil få udleveret den bestilte sandwich, en sodavand samt billetter til forestillingen. Showet starter kl. 19 i musikteateret i Vejle som ligger 700 meter fra kontoret, så en god ide at gå mod teateret senest 18.30.

Når du tilmelder dig så husk at vælge hvilken sandwich du ønsker. Der kan vælges imellem:
Kylling/Bacon
Roastbeef
Kartoffel/Hummus (vegansk)

Pga. den nuværende Covid-19 situation, bedes alle tage deres nødvendige forholdsregler for at beskytte hinanden fra smitte. Alle events foregår i medlemmernes fritid og er derfor deres eget ansvar. Møllebanden følger regeringens anbefalinger og opfordrer alle til mindst at gøre dette. Hvis der for den enkelte medlem er skrappere krav fra arbejdspladsen (fx karantæne) er det den enkeltes eget ansvar at følge disse.