Ørkenens Sønner fra første række

28-02-2021 Del på Facebook

Så prøver vi igen - Event skulle have været afholdt 10/10/2020 er nu rykket til 28/02/2021

Vi mødes i Musikhuset Foyer 15.00 hvor billetter udleveres. Show starter kl. 16.00.  

Grundet Covid19 er det ikke muligt at lave "pause-bar" som vi plejer - der vil istedet blive uddelt pause-poser der består af : en kildevand, øl / sodavand og snack som man kan få udleveret i pausen og eventuel tage med ind i salen. Vil skrive ud til alle kort før event, så i kan vælge om det skal være ØL eller SODAVAND i jeres pose.

Efter forestillingen mødes vi i Musikhuset Cafe' til 4 "små anretninger" - menu ikke fastlagt endnu, men der vil være 1 lun ret og 1 dessert / fisk - frisk salat og lækkert pålæg - så det er lidt en "Menu Surprise". Menu vil være incl. 2 genstande : Øl / vand / vin.

Det er lykkedes for Møllebanden at reservere 67 billetter i orkestergraven.

"En fez I en hornlygte" :

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære! 

En forestilling du sent vil glemme

Bevæbnede med humorens tveæggede sværd, og tåbens vovemod, vil de enfoldige logebrødre forsøge at bekæmpe det mørke, der har lagt sin klamme knokkelhånd om fædrelandet. I det sparsomme skær fra en gammel hornlygte vil de begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de med sang og eksotiske kropsbevægelser vil insistere på, at lyset og humøret skal vinde! Det bliver Frygteligt! Det bliver RÆDSELS-fuldt! Det bliver en "fez i en hornlygte!"

Pga. den nuværende Covid-19 situation, bedes alle tage deres nødvendige forholdsregler for at beskytte hinanden fra smitte. Alle events foregår i medlemmernes fritid og er derfor deres eget ansvar. Møllebanden følger regeringens anbefalinger og opfordrer alle til mindst at gøre dette. Hvis der for den enkelte medlem er skrappere krav fra arbejdspladsen (fx karantæne) er det den enkeltes eget ansvar at følge disse.

Yderligere info : https://www.orkenenssonner.dk/                   https://www.restaurant-flammen.dk/