3 retter inkl. vinmenu på det nye Hotel Dalgas

10-09-2021 Del på Facebook

Kom med på det nye Hotel Dalgas og få en kulinarisk madoplevelse.

Hotellet har det sidste år gennemgået en voldsom renovering og opgradering af menukortet, som nu består af lokale og spændende råvare. Man er ikke i tvivl om at der er lagt meget energi i at sammensætte retterne så både øjne og smagsløg bliver tilfredsstillet. 

Vi skal have 3 retter inkl. vinmenu. Under spisningen vil de nye ejere fortælle lidt om deres mål og ambitioner med Hotellet.

Vi byder hinanden velkommen med en cocktail/drink i hotellets legendariske diskotek "Jydepotten".

Menu og program:

3-retters menu og vinmenu

Ved ankomsten bliver i vist ned i jydepotten hvor der bliver serveret en kold Mojito og lidt hjemmelavede chips. Når I er klar, er der dækket op til jer i vores sal hvor vi servere 3 retters menu med vin.

 

Kold tomatsuppe

Frisk gazpacho-inspireret suppe lavet på tomat, agurk og citron

 anrettet med savojkål, blomkålsbuketter og glaskål fra Axel Månsson samt sprødt skagenskinke.

Hjemmebagte surdejsstykker a part

(Veganer får samme ret, dog uden skinke men med syltede glaskål)

Hvidvin: Neumeister, Østrig, Welschriesling

 

Braiseret okse-spidsbryst fra Grambogård

Sprængt, braiseret oksespidsbryst fra grambogård. Anrettet på grillede broccoliasparges

og karamelliserede flowersprouts fra Axel Månsson samt blomkålspure, ristede kartoffel propper,

 syltede tyttebær og kantarelsauce.

(Veganere får pure og kantarelsauce lavet på hhv. kokos og mandelmælk. Spidsbryst skiftes med linse/jordskok ”stykker”)

Rødvin: Chaume Arnaud, Côtes du Rôhne

 

Indbagt is

Is ”bagt” med blåbærkompot og marengs. Dertil, kagecrumble, syltede havtorn og karamel.

(Veganere får vegansk is. Kagecrumble og karamel erstattes med frysetørret frugt og nødder)

Dessertvin: Blåbærvin fra Hagelskjær