Musical Pretty Woman

17-12-2022 Del på Facebook

PRETTY WOMAN - hvem husker ikke denne

Vi mødes i teaterkælderen til spisning kl 17.30 incl. 2 drikkevarer.

Derefter går vi samlet i teatersalen for at se ovenstående teaterforestilling

Vi har fået nogle rigtig gode billetter lige midt for i salen !

BROADWAY-SUCCESEN ‘PRETTY WOMAN – THE MUSICAL’ INDTAGER DE SKRÅ BRÆDDER I HERNING

DER VENTER HERNING EN MUSICALOPLEVELSE AF DE HELT STORE, NÅR EN AF VOR TIDS MEST POPULÆRE AMERIKANSKE ROMANTISKE KOMEDIER RAMMER DANMARK SOM MUSICAL FOR FØRSTE GANG.

’Pretty Woman - The Musical’ havde premiere på Broadway i 2018, hvor den spillede for fulde huse og modtog flotte anmeldelser. Den er i dag overført til West End i London, hvor den ligeledes har stor succes.

Producent bag forestillingen Thomas Langkjær fra Lion Entertainment er stolt over, at det nu er lykkedes at sikre musicalens danmarkspremiere:

- Jeg er enormt stolt over, at vi nu kan præsentere den første danske version af musicaludgaven. Det er fantastisk, at det er lykkes at få en verdensstjerne som Bryan Adams til at skrive en hel musical, og til den danske opsætning har vi allieret os med de allerbedste kræfter både på og bagved scenen. Jeg tør godt love et fedt show af en musical med masser af super god musik, fede dansenumre og romantik, der driver ned af væggene.

Når ’Pretty Woman – The Musical’ løber hen over scenekanten i kongrescentret kan det midtjyske publikum se frem til at genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære de ikoniske karakterer endnu bedre at kende – fra Vivian og Edward til den slibrige advokat Philip Stuckey, Vivians festlige veninde Kit og ikke mindst hoteldirektør Mr. Thompson. Foruden kæmpehittet ’Pretty Woman’ af Roy Orbison byder musicalen på et nostalgisk genhør med 90’erne i nye, rockede toner af Bryan Adams. 

SKRIV TIL moellebanden.energy@siemensgamesa.com for at tilmelde dig.