Nyheder til medlemmer

19-01-2017

Nyheder til Møllebandens medlemmer:

• Generalforsamling i Remisen, torsdag d. 9. februar
• Møllebanden 10-års jubilæum
• Ansøgningsfrister for Møllebanden events
• Ændring af aktivitetstidspunkter for Møllebanden
• Opdatering af ens medlemsprofil
• Medlemstilbud - tilbud og rabatter

 

Generalforsamling i Remisen, torsdag d. 9. februar
Torsdag d. 9. februar afholdes Møllebandens årlige generalforsamling i Remisen i Brande. Er du endnu ikke tilmeldt, så skynd dig at få det gjort og kom ind og hør bl.a. Formandens beretning fra året samt fremlæggelsen af næste års budget. Der vil være buffet og dessert, samt gode muligheder for at vinde flotte sponsorpræmier fra mange af Møllebandens leverandører igennem året. Gå ikke glip af denne mulighed for at bakke op omkring Møllebanden og få din stemme med.

Møllebanden 10-års jubilæum
Den 1. februar 2017 har Møllebanden 10-års jubilæum. Dette fejrer vi med at uddele kage til hele Siemens Wind Power. Hold øje med infoskærme og plakater på din lokation for nøjagtigt tid og sted. Måske bliver du den heldige vinder af én af mange fine sponsorpræmier der udloddes på dagen.

Ansøgningsfrister for Møllebanden events
Pga. det seneste års mange forudbetalte events har det i løbet af året været nødvendigt, at lukke for ansøgninger i bestemte måneder. Der er kommet styr på vores betalingsbetingelser og betalingsbalancen. Det forventes derfor ikke at være nødvendigt i samme grad i år. Vi er selvfølgelig altid glade for hver eneste eventansøgning, men eventmakere behøver ikke at frygte at deres event ikke vil blive taget i betragtning, og vi vil gerne opfordre til at man slår koldt vand i blodet og ikke indsender ansøgninger før indenfor en overskuelig fremtid.

Ændring af aktivitetstidspunkter for Møllebanden
I den seneste tid har der også været tvivlsspørgsmål omkring reglerne for afholdelse af events, ikke mindst ifb. med udlandsture og flerdages events. Det er dog slået fast at sådanne events og ture så vidt muligt skal planlægges udenfor arbejdstiden, dvs. i forbindelse med skoleferier, helligdage eller evt. forlængede weekender vil det fortsat være muligt, at arrangere events til udlandet.

Opdatering af ens medlemsprofil
Vi vil gerne opfordre vores medlemmer til at opdatere deres medlemsprofil med mailadresse og telefonummer.
Man bør som udgangspunkt oplyse det telefonnummer som man benytter i privaten, det skal være muligt for en event maker at få fat i en deltager i tilfælde af aflysninger, forsinkelser mv.

Medlemstilbud - tilbud og rabatter
På Møllebandens hjemmeside finder du medlemstilbud under fanen tilbud og rabatter. Så hold øje med hjemmesiden, da der løbende vil være tilbud som kan være til salg i kortere og længere perioder.

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette, og husk endelig hvis du har nogen spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte vores administration eller bestyrelsen.

Venlig hilsen 
Møllebanden